Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2011 10:10 - Леглото
Автор: looklikerain Категория: Тя и той   
Прочетен: 3344 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Марти усещаше вкуса на последната цигара за деня. Не каква да е, а цигара след секс.  Клепачите му се затваряха, но му беше приятно да  се бори със съня  и да мисли за малките - и не толкова малки - удоволствия. Леко помириса пръстите си там, където допреди малко бе пушила отровната пръчица. Невъзможно беше да ги откаже,  дори имаше случаи, когато цигарата е по-добра от секса, мислеше той.
Но не и с Ева.
Красивото й тяло лежеше отпуснато до него. Голият й гръб се  извиваше приятно, а дишането й беше почти безшумно. Изглежда спеше. Да, седмицата беше изморителна и за него, а боричкането допреди малко съвсем ги изцеди.
Обичаше да го прави с нея. Постепенно Ева се превърна в навик, в част от него, парченце от по-добрият и улегнал Марти. Прииска му се да я  погушка, но се отказа. Не искаше да я буди.
Реши, че може би е дошъл момента да й предложи да заживеят заедно. Напоследък се виждаха рядко, по-рядко, отколкото му се искаше, а  не  биваше ежедневието и работата да застават между тях. Отдавна го обмисляше и вече беше сигурен, че ще се получи. Да, ще го направи.
Утре.

                               ***

          Ева лежеше обърната към стената и усещаше омразният мирис на цигара след секс. Нищо не я караше да се чувства така самотна като тази цигара. Не можеше ли първо да я погушка? Да пропусне цигарата? Почувства се отчуждена, тъжна. Напоследък все повече у нея се засилваше усещането, че връзката им  буксува на място, изчерпана и натъпкана в клишето на навика. Имаше чувството, че леглото се е разцепило и между тях расте огромна черна дупка, която засмуква и заличава всичко хубаво между тях. Марти не правеше никакви стъпки да се сближат. Никога не й предложи да остане за повече от една вечер.  Виждаха се рядко, по-рядко, отколкото се полагаше за сериозна връзка, а Ева искаше повече.
Дори сексът вече не струваше. Тя се стараеше много, наистина се раздаваше, а той мислеше единствено за своето удоволствие, изглеждаше изморен, дори отегчен.  Ужасно, даже не можеше да се самоуспокоява, че връзката им е чисто сексуална.
Това е краят, помисли тя, и реши да приключи всичко, преди да се е превърнало в агония.
Още утре.



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ddiaries - хареса ми
01.05.2011 04:33
Мухите в мъжката и женската глава често говорят различен език..така е!
цитирай
2. totenlicht - мдам. . до това води липсата на ко...
04.05.2011 09:35
мдам.. до това води липсата на комуникация. лошото обаче е, че след такова мълчание комуникацията може да създаде още по-големи проблеми.. :)

п.п. пиши по-често :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: looklikerain
Категория: Лични дневници
Прочетен: 265477
Постинги: 82
Коментари: 264
Гласове: 2865